2HVb1A-3000px

  Vill du bli en del i vårt team?  

Vi söker alltid efter duktiga terapeuter. Är du vår framtida kollega som har den formella utbildningen  och uppfyller Stockholms Läns Landsting kravmall avseende att självständigt få bedriva KBT.
Vi söker dig som är leg psykolog med erfarenhet från barn/ungdomspsykiatrin för att arbeta med första linjens insatser till barn och unga med psykisk ohälsa. Vi söker även leg psykoterapeuter med erfarenhet av arbete med barn och unga.
Verksamhetsansvarig Marie Löwbeer 

Vi söker nya medarbetare

KBT Vallentuna söker fler terapeuter!
Vill du som egenföretagare arbeta med första linjens rehabilitering av lätt och medelsvår ångest, depression och stress? Arbetet innebär även psykosociala insatser som stöd- och krissamtal.
För att du ska trivas hos oss behöver du vara van att arbeta självständigt, du är en mogen och erfaren person med god samarbetsförmåga. Du bör också vara intresserad av kvalitet och kontinuerligt förbättrings- och utvecklingsarbete.
Vi söker Dig som har erfarenhet från barn/ungdomspsykiatrin och eller vuxenpsykiatri och är egen företagare. 

Vill du veta mer, skicka en intresseanmälan till: Marie Löwbeer på mail kbtvallentuna@gmail.com
 

För att arbeta hos oss

Är du leg. psykolog och/ eller leg. psykoterapeut  som har genomgått av Socialstyrelsen godkänd utbildning. Du kan då självständigt bedriva KBT-behandlingar hos oss.

Har du  grundutbildning som socionom, leg. läkare, leg. sjuksköterska,leg. arbetsterapeut eller leg. sjukgymnast samt basutbildning i psykoterapi (Steg 1) krävs handledning av leg. psykolog/leg. psykoterapeut för att kunna bedriva KBT-behandling.